אודות חליצל
נעים מאוד, שמי עידן מתוק (כן כן זה שם המשפחה שלי 😀) אוכל זה הדרך שלי לשמח אנשים, מתוך התשוקה הזו הקמתי את חליצל.
בעברי עבדתי במטבחים של המסעדות המובילות בישראל, דרכם יצא לי לצבור את הניסיון שהיום אני שם לכם על השולחן.
אי שם בפברואר 2020 בסגר הראשון של הקורונה, למדתי להמציא את עצמי מחדש, והחלטתי שאני חייב לעשות משהו שקצת ישמח את תושבי המושב בו אני גר וגם קצת יכניס לי כסף בתקופה הכל כך מאתגרת הזו.
ומה יותר טעים מאיזה חלה טריה של שישי מלאה בכל טוב? ממש כמו שסבתי הייתה נוהגת להכין לנו בימי שישי: חלה עם שניצל, מטבוחה, חצילים ולימון כבוש.
לאחר מספר ימים השמועה שיש דבר חדש במושב החלה לרוץ בכל קבוצות הוואטסאפ והתחלתי לקבל המון הזמנות של חלות עם שניצל, משם כבר הדרך להקמת עסק של שולחן שוק הייתה קצרה מאוד.
כיום יש מאחורי מספר רב של אירועים בהם זכיתי "לשים את הלב על השולחן" ללקוחות שלי ולהיות חלק משימחתם של המון אנשים.
אם את/ה כאן ככל הנראה אתם מעוניינים בשולחן שוק לאירוע שלכם, אני יותר מאשמח לתת לכם הצעת מחיר הוגנת ואטרקטיבית כזאת שהכי תתאים לאירוע שלכם.